4 Ocak 2014

DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN!...

"Bu kez kendimi aştım, sadece ve sadece 2 aylık bir aradan sonra yeniden yazıyorum!..." desem, herhalde fazla ciddiye almazsınız beni değil mi?!

Aslında yeniden yazmakla yazmamak arasında oldukça kararsızdım. Fakat tüm olumsuzluklara rağmen, takip edenlerin sayısının son zamanlarda artması ve özellikle bir izleyicimin oldukça motive edici yorumu nedeniyle, "ha gayret" diyerek yeniden bilgisayar başına oturmak istedim.

Üstelik bir de verecek önemli bir haberim var!

Davullar çalsın...

Ta ta ta tam...


Yakında ailemize yeni bir birey katılıyor! Aceleci davranmazsa, kızımız Mayıs başında bizimle olacak. Neler hissettiğimi kelimelere dökebilmemin imkanı yok...

Ancak bir şey elle tutulabilir hale gelmeden, inanmakta zorluk çeken biri olduğum için, paylaşmayı bu kadar erteledim. Önce 12 hafta bir dolsun bakalım dedim, sonra ayrıntılı ultrasona girelim de öyle yazayım diye düşündüm, daha da sonra hele bir kıpırdanmaya başlasın da görelim dedim.

Fakat bu konuda endişe etmenin de sonu yokmuş ne yazık ki! Hele de o meşum 35'i geçip, ilk bebeğinize hamile kaldıysanız!

O yüzden "ehh, yetti be" diye isyan ederek, 22. haftamı tamamladığımı itiraf ediyorum. Buraya kadar nasıl geçtiğini ne siz sorun ne ben anlatayım diyeceğim; fakat pimpirikli anne adaylarına az da olsa yararı olabilir diye düşündüğümden bu konuda ayrıca bir yazı yazmak niyetindeyim.

Takdir edersiniz ki, bundan sonra bebekti, bebek odasıydı, bebek kıyafetleriydi, ve bilumum bebekle ilgili yazılar artacaktır. Çok uzatırsam, "kısa kes, Aydın havası olsun" diye uyarırsınız :)


Batıl inançları olan biri değilim;
 Ama bir nazar boncuğu da koymadan edemedim! 
Görmemişin bebeği olacakmış;  
Suyunu çıkarmış deyin geçin lütfen :)

12 yorum:

  1. Hayırlı olsuuuuun.Aramıza da hoş geldin bu arada.Bu sıralar doğuran doğurana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakikaten de öyle değil mi.. Sizinki de hayırlı olsun o zaman :)

      Sil
  2. ayy çok sevindim hem bebeğe hem yeni postlara..

    YanıtlaSil
  3. Sevgili ololi uzun aralar verme mazeretin simdi anlasilabilir,tebrikler harika bi haber..fakat ara sira boyle surprizler yap ugra buralara,dedigim gibi turkiyedeki sayili ,keyifle okunasi bloglardan birisin,sevgiyle saglikla kal ..!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıda bahsettiğim "motive edici yorum"un sahibinin siz olduğunuzu belirtmek isterim. Hem güzel dilekleriniz hem de anlayışınız için teşekkürler!

      Sil
  4. Tebrikler! Hayırlı olsun, sağlıkla kavuşun inşallah.
    Ara versen de yaz, ben de bebekle birlikte tempomu çok yavaşlattım ama yavaş yavaş topalrıyorum galiba:)
    O heyecan çok güzel, hadi hadi paylaş bizimle!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim tempom bebekten önce bile gayet yavaşken bebekle birlikte nerelere geleceğini tahmin bile edemiyorum :) Yine de, gittiği yere kadar devam!

      Sil
  5. Maaşallah hadi hayırlı olsun :()

    YanıtlaSil
  6. Maşallahlar olsun.Bugün sizin hediye ettiğiniz saç bandını taktım.Aklıma geldi bir bakayım dedim.Uzun süredir yazmıyordunuz. İnş. bebek vesile olur da daha sık yazarsınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa, çok sevindim hala severek kullanmanıza. Güzel dilekleriniz için de ayrıca teşekkürler...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...