2 Mayıs 2011

KALDIĞIM YERDEN DİYETE DEVAM

Kışın kendimi sıcak ve sağlıklı kılmak adına mideye indirdiğim tüm o şeylerin bedenimde kat kat biriktiğini ilk fark ettiğimde pek ciddiye almadım.

Ama sonra bir baktım, tuttuğum yol yol değil! Değil egzersiz yapmak, merdiven çıkarken bile zorlanıyordum.

Bunun üzerine bir ay önce sıkı bir diyete girdim. Öyle üç kaşık pilav, bir kibrit kutusu beyaz peynir yemedim. Ama sağlıksız-yağlı sokak yemeklerini kestim. Evde ne pişiyorsa azar azar yedim. Bol bol su içtim.

Aynı zamanda egzersiz de yapmaya başladım. İlk hafta rüya gibiydi. Gayretlerimin karşılığını gördüm ve tam 1 kg verdim. Ölçülerimde de ciddi azalma oldu. İkinci hafta biraz duraklama yaşasam da moralimi bozmadım. Anlı-şanlı diyet geçmişimde bunlara alışkındım nasıl olsa.

Fakat ne olduysa bundan sonra oldu. Bütün kış yakamı bırakmayan soğuk algınlığı beni bir kez daha esir aldı; yataklara düştüm. Gücümü toparlayayım diye gelsin çorbalar gitsin etler, pilavlar, vitaminler, haplar... Neyse ki verdiğim kiloları geri almamayı, hatta birkaç yüz gram daha vermeyi başardım.

Ama şimdi fena hırslandım. Kendime koyduğum hedefe (Haziran ortasına kadar 55 kg olmak) 1.5 ay ve 4.5 kg uzaktayım. Arada geçen bu makûs olayı unutup, bikinili günlerin hayalini kurmaya başladım bile.

Kim bilir belki bu yaz ben de prenses olurum ✿◠‿◠

O halde...

Resim kaynakları için resim altı yazılarına tık tık...

3 yorum:

  1. çok eğlenceli bir yazı olmuş. benim de 4-5 kilo fazlam var hedefim 54 ama olmuyor tutamıyorum boğazı =(

    YanıtlaSil
  2. ikinize de teşekkürler. ben de yazarken çok eğlendim ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...