3 Ekim 2013

YÜZÜK YENİLEMECE

Merhabalar,

Tam olarak 3 (yazıyla "üç") ay önceki son yazımda, neredeyse yok pahasına aldığım, çeşit çeşit takılardan bahsetmiş; ancak bunların bir kısmına "beni baştan yarat" mantığıyla yeni bir görünüm vereceğimi de eklemiştim.

İşte bunlardan ilki, ne idüğü belirsiz, plastik görünümlü "taşlarla" süslenmiş yüzüğün estetikli halini beğeninize sunuyorum. Yüzüğümüzün ilk hali şöyleydi: 


Aslında ilk aklıma gelen o çirkin "taşları" çıkarıp yerine renkli killerle bir şeyler yapmaktı. Fakat ne kadar uğraştıysam da, yerlerinden etmeyi beceremedim :( Bunun üzerine aklıma boyamak geldi! Neyle boyayabileceğimi düşünürken de -evreka- rengârenk ojelerimi hatırladım. 

Hem birbirlerine, hem yüzüğün ana taşıyıcısına, hem de benim genel olarak giyim tarzıma uyumlu olması açısından beyaz-gri-siyah üçlüsünde karar kıldım. "Ombre" efektinin ne kadar moda olduğunu düşününce kendimi bir kez daha tebrik ettim!

Önce, her bir taşı -arada iyice kurumasını bekleyerek- üç kat olarak boyadım. Eh, fena gözükmüyordu. En azından eski halinden daha iyi olduğu kesindi.


Fakat "ışıltısı" eksikti. Yani çok donuk duruyordu. Ben de üzerlerine birkaç kat simli oje sürdüm. Ve bir anda gerçekten, taşlı bir yüzük gibi gözükmeye başladı!


Yüzüğümü yazın zevkle kullandığımı ve birkaç kişiden de "nereden aldın?" sorularına maruz kaldığımı söylemeliyim. 

Yani neymiş, bazı çirkinlikleri güzelleştirmek gayet kolaymış. Keşke dünyadaki bütün kötülükler birkaç fırça darbesiyle düzeltilebilse deyip, günün özlü sözüyle aranızdan ayrılıyorum efendim...

2 yorum:

  1. Anlattığın şeyler kadar, anlatım tarzın da çok hoş :) İzleycinim artık, bana da beklerim :)
    Sevgiler
    Beyaz Sır
    whiteglaze.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,
      İstediğim sıklıkta yazamasam da, paylaştıklarımın beğenilmesi çok mutlu ediyor. Desteğin için teşekkürler ;)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...