6 Mayıs 2013

MERHABA!

Herkese uzun, upuzun bir aradan sonra yeniden merhaba! Ve neredeyse ben bile terk etmişken, blogumu terk etmeyen tüm izleyicilerime sonsuz teşekkürler. Yeni yazı hazırlayamamış olsam da, arada bloguma bir ziyaretçi gibi girip, izleyici sayısının azalmak bir yana az da olsa arttığını görmek beni nasıl mutlu etti anlatamam.

Bu sadakate karşılık olarak, ben de Pazartesi sabahınıza biraz gülücük katmasam içim rahat etmezdi! Aşağıdaki gif son zamanlarda internette rastladığım en komik, en eğlenceli, en yaratıcı çalışmalardan biri oldu.  Özellikle de bizler gibi dikişle uğraşanlar için tabii ki :)

Yokluğumun sebebine gelince: çok kısaca, son zamanlarda yaşadığımız birtakım sıkıntılar demekle yetineceğim. Belki her şey tamamen olumlu sonuçlandığında, daha detaylı olarak yaşadıklarımızı paylaşabilirim. Fakat şimdilik ne yazık ki bunun için kendimi hazır hissetmiyorum.

Önümüzdeki günlerde -başka aksiliklerle karşılaşmazsak- yazılarıma yeniden ve düzenli olarak başlayabileceğimi ümit ediyorum. Bu aralar dikişe yeniden başladım; işimden ayrıldım ve İstanbul'u turluyorum (gözlerim ve fotoğraf makinem açık); yeni yemekler denemeye çalışıyorum. Bakalım, sırayla hepsini paylaşacağım umarım.

Kısaca, baharla birlikte, yeniden merhaba...

5 yorum:

  1. umarım herşey yoluna girer bir an önce. dönmene sevindim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım, ben de öyle umuyorum..

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Çoook teşekkürler. Blogumu özlediğimi dönünce fark ettim :)

      Sil
  3. gerçekten güzel bir blog.. Bu arada eklemeden edemeyeceğim, "ololi" Gürcüce'de de baykuş anlamına geliyor.. ve "ოლოლი" şeklinde yazılıyor :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...