19 Şubat 2011

BİR OJE KURUTUCU ALDIM HAYATIM DEĞİŞTİ !

Biraz iddialı bir başlık olduğunun farkındayım. Fakat iddialı olması gerçek olmadığını göstermiyor! Ulvi bir değişim olmaması da benim gözümdeki önemini azaltmıyor.

35 yıllık hayatımda, oje kurutucu sprey diye bir şey olduğunu ilk kez Laçin'in şu yazısıyla öğrendim. Tesadüfen aynı gün içinde şu yazısını yayımlayınca da, işten çıkınca Flormar'a gidip bir adet edinmek farz oldu.

Satış görevlisi ürünün yeni çıktığını ve tanıtım amacıyla 8.90 TL'ye satıldığını söyledi. Ürünün boyutunu ve bir seferde kullandığınız miktarı düşününce -hele benim gibi en iyi ihtimalle haftada bir oje sürüyorsanız- ne kadar ekonomik olduğunu anlıyorsunuz.

Kullanımı çok basit. Ojenizi sürdükten sonra 1 dakika bekleyip tırnaklarınızın üzerine spreyi sıkıyorsunuz. Ve... Mucize gerçekleşiyor. Sanki 1 dakika önce değil, önceki gün sürmüşsünüz gibi kupkuru ojelere sahip oluyorsunuz.

Gerçi itiraf etmeliyim ki, garantici kişiliğimin de etkisiyle ben 3 dakika sonra sıkıp, bir o kadar da tırnaklarımı hiçbir yere değdirmemeye çalıştım. Fakat akşamın mantıklı bir saatinde özene bezene sürdüğüm ojelerin, sabah kalkıp da çarşaf izleriyle dolu olduğunu görüp sinir krizinin eşiğinden dönmektense, 6 dakika uslu dururum olur biter, değil mi?

Spreyin işe yarayacağına inancım öyle tamdı ki, aynı akşam 4 tane de yeni oje aldım. Golden Rose ve Flormar (arada Pastel) benim ojede en çok tercih ettiğim markalar. Özel bir ilgim olmadığı için bir ojeye ayakkabı parası ödemek çok mantıklı gelmiyor (Deniz'i tenzih ederim tabii ki; onun merakı sanata dönüşmüş demek yanlış olmaz).

Renklere gelince, aslında ilkinin içindekiler rengârenk pırıltılar; sadece gümüşi değil yani. Fotoğrafta hiç belli olmuyor ama iki kat sürünce hoş bir görüntü veriyor. İkincisi, oldukça koyu bir morcivert; üçüncü, sezonun renklerinden pembemsi-grimsi-taba; sonuncu ise içinde mor ışıltılar olan koyu bir gri.

Ben merak edip bir de 98'i hepsinin üstüne tek kat olarak uyguladım. Özellikle 121'in üstündeki halini, bana ılık bir yaz akşamındaki gökyüzünü hatırlattığı için çok sevdim.

Bundan sonra hiçbir yastık-yorgandan korkum olmaz. Gelsin kırmızılar, gitsin bordolar :-)

8 yorum:

  1. gri oje arayışındayım bende cnm :) flormarında varmıs onada bakıcam kahve ve gri tonlarına hastayım bu aralar ;)

    YanıtlaSil
  2. Gri için bu aralar Flormar'ın 417'sini duyuyorum herkesten. Fotoğraflardan ve yorumlardan anladığım kadarıyla oldukça başarılı gibi gözüküyor. Bir şans verilebilir bence :-)

    YanıtlaSil
  3. ben de hayatım değişsin istiyorum,alayım bari şu spreyden,baya kısıtlıyo beni şu ojenin kuruma süresi:D

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten öyle. Kurumasını beklerken hiçbir şey yapamıyor insan. Üstelik ne kadar beklersen bekle, ertesi sabah kötü sürprizlerle karşılaşabiliyorsun :-(

    YanıtlaSil
  5. tam benlik bişeymiş bu teşekkürler ojelerin renkleri de çok güzel:)

    YanıtlaSil
  6. Bayanların güzelliğinde en önemli unsur el parmakları ve de ojelerdir. Ancak tırnağa sürülen ojelerin kuruması zaman alır. Hele bir de zamanınız yoksa onların kurumasını beklemek tam bir vakit kaybıdır. Bir türlü kurumak bilmezler. Yeterince kurumayınca da tırnaktaki oje dağılır, bozulur. Zaten bir yenisini sürecek süreniz de kalmamıştır. Sürdüğünüz ojelerin kısa sürede oje kurutucu ile kurumasını istiyorsanız Nail Express İkili Tırnak Kurutucu ile bu sorunu kolayca halledebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  7. 10.000 Euro ile 10.000.000 Euro arasında (ticari veya işletme kredileri, bireysel krediler, bireysel krediler, ipotek kredileri, araba kredileri, borç konsolidasyon kredileri, risk sermayesi kredileri, sağlık kredileri vb.) kredi temin etmek için gerçek bir finansal kredi şirketi arıyorsunuz. ))
    Veya herhangi bir nedenle bir banka veya finans kuruluşundan kredi alması reddedildi mi?
    Şimdi başvurun ve gerçek bir finansal kredi alın. 3 gün içinde işlenir ve onaylanır.
    PEN FED LOAN FIRM Biz, geçerli bir kimlik kartı veya ülkenizin uluslararası pasaportu ile doğrulama için kişi ve şirketlere %2 gibi düşük bir faiz oranıyla gerçek finansman sağlayan uluslararası bir kredi kuruluşuyuz. Kredi geri ödemeleri 1 (bir) yıl sonra başlar. kredi alınır ve geri ödeme süresi 3 ila 35 yıldır.

    Anında yanıt almak ve sınır başvurunuzu 2 iş günü içinde işleme koymak için
    Bu e-posta yoluyla doğrudan bizimle iletişime geçin: penfedloanfirm@gmail.com

    Aşağıdaki bilgilerle bize ulaşın:

    Ad Soyad: ____________

    YanıtlaSil
  8. I live in UK London and i am a happy woman today? and i
    told my self that any lender that rescue my
    family from our poor situation, i will refer
    any person that is looking for loan to him,
    he gave me happiness to me and my family, i
    was in need of a loan of $250,000.00 to
    start my life all over as i am a single
    mother with 3 kids I met this honest and GOD
    fearing man loan lender that help me with a
    loan of $250,000.00 U.S. Dollar, he is a GOD
    fearing man, if you are in need of loan and
    you will pay back the loan please contact
    Mr. Anthony Mitchell
    via EMAIL : applicantonline3@gmail.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...