8 Şubat 2014

INSTAGRAM'LANDIM!

Buna yeni yazı demek biraz ayıp ama, haber vermek istedim! Baktım cümle alem bir Instagram ateşine tutulmuş, ben de -oldukça geç de olsa- atlayayım bari şu trene dedim.


Henüz çok çok acemiyim, yanlışlıkla abuk subuk şeyler yayımlarsam kusuruma bakmayınız lütfen.

Takip etmek için tık tık tık...

Bir de, Instagram'dan Blogspot'a direkt resim yüklenemiyor mu acaba? Uğraştım, didindim, işin içinden çıkamadım. Bir bilen yardımcı olursa müteşekkir kalırım efendim ;)

8 yorum:

  1. Hayırlı olsun. IG candır :) Instagram'dan blogspot'a transfer maalesef yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgilendirme için tekrar teşekkürler. Çok saçma bir durummuş; zira Wordpress'e var gibi gözüküyor! Umarım en kısa zamanda hallolur!

      Sil
  2. Hayirli olsun. Ne guzel bir blogmus, nasil fark etmemisim. Ben de instagramda yeniyim. Bazen oyle komik durumlarda kaliyorum ki kendi kendime gülüyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogumu beğenmenize çok sevindim!
      Instagram için ise acemiyim bile diyemiyorum kendime. Daha neyi, nereden, nasıl yapabileceğimi bile tam olarak anlayabilmiş değilim :)

      Sil
  3. hayırlı olsun, takibe aldım bile seni:))

    YanıtlaSil
  4. Yapilisini yayinlayabilirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğruyu söylemek gerekirse, nasıl yapıldığını anlatacak yetkinlikte göremiyorum kendimi. Kafanızı iyice karıştırırım eminim.
      Fakat internette "granny square" diye aratırsanız hem yazılı hem görsel pek çok anlatım çıkıyor. Ne yazık ki İngilizce, ama temel tığ bilginiz varsa, videoları durdurup yeniden başlatarak öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...