4 Temmuz 2013

HEPSİ 10 (ON) LİRA!

Resimdekilerin hepsini 10 TL'ye aldığıma inanabiliyor musunuz? Üzerlerinde yazan fiyatlara ya da indirim oranlarına kanmayın! 10 parça alınca tanesi 1 TL'ye geliyordu.


Baykuş küpelere bayıldım. Çok sevimli değiller mi? Henüz kullanma şansı bulamadım gerçi ama en kısa zamanda deneyeceğim :)


Kar taneli küpeler ise, bu senenin favorilerinden neon renklerde. Yaşım nedeniyle fosforlu pembe bir pantolon ya da tişört giyemeyecek olsam da, bu küpeleri rahatlıkla kullanabilirim!


Ve tabii Hello Kitty anahtarlık. Utanmadan itiraf ediyorum: hayatımda ilk kez -36 yaşımda- Hello Kitty'li bir şeyim oldu. Ne demişler: "geç olsun, güç olmasın" :)


Ve evet, ben de biliyorum, bazıları gerçekten çok çirkin! Mesela altta sağdan ikinci sıradaki fosforlu kedi gözü renkli taşları olan yüzük :). Leopar ve zebra desenli rengarenk küpeler de çok iç açıcı değil dediğinizi duyar gibiyim. Hele şu sol üstteki turuncu bilezikler!

Ama korkmayın! Hepsi için bir fikir var aklımda. Vakit bulup da yapabilirsem, sırayla paylaşacağım hepsini umarım :).

9 yorum:

  1. çok şekerler. neler yapacağını merakla bekliyorum. bu arada Colette kalıplarından diktiğin oldu mu? benim fırsatım olmadı henüz. Sorbetto'yu deneyecektim, o da bekliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğine sevindim ;)
      Colette'in kitabından Meringue etek'i dikebildim sadece. Şurada ve şurada ilgili yazılara ulaşabilirsin. Bu arada bir tane daha Sorbetto diktim ama bir türlü yayımlama fırsatım olmadı :(

      Sil
  2. Çok şekerler güle güle kullan

    YanıtlaSil
  3. Denizli'de neden Claire's yok, neden :(
    çok cici şeyler almışsın güle güle kullan ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki bazı dükkanlar bazı yerlerde olmuyor. Umarım en kısa zamanda Denizli'ye de gelir Claire's. Gerçi şimdi hatırladım, ben bunları Claire's'ten almadım. Mağazanın ismini hatırlayamıyorum ama çeşitli markaların indirim ürünlerinin toplandığı bir yerdi.

      Sil
  4. Hepsi çook güzel :)
    Yazalı çok olmuş ama ...
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, yine aylarca yok oldum değil mi?! Ben olsam beni takip etmezdim herhalde! İyi ki varsınız!

      Sil
  5. OnSepeti.com ‘On Liraya Yapılan Onbinlerce Şey!’ sloganıyla, Her Şey On Lira konseptinin Türkiye’deki öncüsü. Hem alırken, hem satarken kazanabildiğiniz sitede, on lirayla yapabileceklerinizi gördüğünüzde inanamayacaksınız. On liranızı en iyi kullanabileceğiniz, en eğlenceli yer olan On Sepeti ’nde tasarımdan, tercümeye, özel video çekimlerinden iş hayatıyla ilgili tavsiyelere, sosyal medyadan pazarlama işlerine ne ararsanız var. Mutlaka gitmeli, mutlaka görmelisiniz. Hem karlı çıkacak hem de çok eğleneceksiniz !

    http://OnSepeti.com, http://MerkezNoktasi.com firmalar grubunun bir projesidir. Kurucuların http://ogretiyor.com gibi başka başarılı e-ticaret projeleri de mevcut, ne yaptıklarını biliyorlar. On Sepeti ‘nde tüm sistem otomatik işliyor, siparişlerinizi kolayca yönetebiliyor, gelişmeler olduğunda e-postanıza bildirimler alıyorsunuz. Ayrıca hem alıcı için hem satıcı için güvenli bir ödeme sistemi de tabii ki mevcut. Satıcı işi teslim etmez, yanlış ya da eksik teslim eder ise alıcı ödemesini site bakiyesine geri alıyor ya da alıcı işi alır da almadım derse, satıcı haklarını koruyabiliyor. Sizin için basit ama başkaları için değerli hizmetleri on lira dan başlayan fiyatlarla sunarak, boş zamanlarınızda ciddi bir ek gelir elde edebilir, hatta yeterince özenirseniz hayatınızı bu işten kazanabilirsiniz. Üstelik herkes bir şeyler sunabilir, gidin, inceleyin, mutlaka yeni iş fikirleri aklınıza gelmeye başlayacak, vakit kaybetmeden kolay ve hızlıca ilanlarınızı açın. On Sepeti ’ne başarılarının devamını dileriz.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...