21 Mayıs 2012

SES VERİYORUM... 1...2...


Yeni işime başladığımdan bu yana değil yazı yazmak, nefes alacak bile vaktim olmuyor neredeyse. Sadece -o da arada sırada- takip ettiğim bloglara göz atıp iç geçirmek geliyor elimden :(

Ancak önceki yazımda bahsettiğim -ki üzerinden bir aydan fazla geçmiş!- ve neredeyse kendisiyle aşk yaşadığım Kindle'ım için bir kılıf yapmak elzemdi. Zira Amazon'da ve Etsy'de gördüğüm şahane şeylerin benzerlerini bulmak imkansız ülkemizde. Ama sevgili Kindle'ımı korumasız olarak çantada taşımaya da içim elvermiyordu.

Ben de biraz Etsy'e göz atıp, çok da plan yapmadan giriştim işe. Ve ortaya fotoğrafta gördüğünüz kılıf çıktı. Ölçüp-biçip, karar verip, dikmesi bir tam günümü aldı. Ama değdi diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?


Artık gönül rahatlığıyla Kindle'ımı çantama atıyorum. Ve metroda itiş-tıkış giderken, Project Gutenberg'den indirdiğim kitaplarımı keyifle okuyabiliyorum :)

3 yorum:

  1. ben de mutlaka edineceğim bu kindle'lardan bu yaz Amerika'ya gider gitmez, ayrıca kılıfın pek güzel =)

    YanıtlaSil
  2. Selam. Ben de bir hafta once Kindle aldim. Kilif ihtiyacim var. Nasil yaptigini koyabilir misin? Tesekkurler, Dogan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Doğan,
      Aslına bakarsan fotoğraflarım çekilmiş halde yayımlanmayı bekliyorlar. Fakat işim o kadar yoğun ki, bir türlü vakit bulup ilgilenemedim. Sen kılıf işini çoktan halletmişsindir herhalde ama bir ara yayımlayacağım, izci sözü!

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...