21 Mart 2012

TIRNAKLAR FORA

Öncelikle Pazartesi günkü yazıma yorum yaparak iyi şans dileyen herkese çok teşekkür ederim. Merak edenler için, ilk iki günüm gayet iyi geçti. Bundan sonra da böyle gideceğini umut ediyorum ;) Tek sorun, bu seferki iş yerimde Cumartesileri de çalışacak olmam :( Bırakın blogumu, hayatımı bile nasıl sürdüreceğimi kestiremiyorum!  Yine de umutluyum, mümkün olduğunca boy göstermeye uğraşacağım :))

Bugünkü yazının konusu ise, neredeyse yüzyıllar önce bir heves edip aldığım, sonra "offf çok zormuş bu" diyerek bir kenara attığım, fakat yeni işime başlamadan önceki son hafta sonumda gaza gelip kendimi aştığım tırnak süsleme maceram!

Bu kadar çok malzemeyi laboratuara götürsem neler keşfederim kim bilir?!

Tabanda, yine aylar önce Cumartesi Pazarı'ndan (Beşiktaş) aldığım Julian marka hafif parıltılı ten rengini kullandım. Tek başına da gayet şık duran bir renk bu. Kokusu biraz tuhaf, kullanırken hafif tırsıyorum ama; "tenime sürmüyorum, herhalde bir şey olmaz" diye avutuyorum kendimi.

Julian "Picco" #212

Üzerine ise Cosmo Shop marka siyah ojeyle, tüm tırnağı kaplayacak bir desen seçerek baskıları yaptım. Tabii yapması yazması kadar kolay olmadı. Uygula, sil, yeniden uygula, yeniden sil... şeklinde ilerleyen bir süreç oldu.


Önce saatlerce uğraştığımı, sonra da "abuk-subuk çizili" tırnaklarımı gören sevgilim hafif bir afallamadı dersem yalan olur ;) "Bunlarla sokağa çıkmayacaksın herhalde?" sorusuna öyle bir bakış fırlattım ki, Clark Gable yanımda ezik kalır, o derece yani :)

Ama fena olmadı galiba, ne dersiniz?

9 yorum:

  1. Hoş olmuş. Uğraşmışsın ama değimiş.

    YanıtlaSil
  2. Çok şık olmuş :) Julian ojenin rengi çok güzel.

    YanıtlaSil
  3. güzel olmuşlar, ben beğendim:)

    YanıtlaSil
  4. bence de uğraşmışsınız ama değmiş:)

    YanıtlaSil
  5. Çok hoş olmuş, ben de bu setlerden almak istiyorum en yakın zamanda :)

    YanıtlaSil
  6. Çok beğendim ve çok başarılı buldum :) Bu arada, yeni işin hayırlı olsun canım. Cumartesi çalışmak kötü, evet ama en azından erken kalkacaksın bahane ile. Bir şekilde yoluna girer herşey, takma. İşinde mutlu ol da gerisi boş ;)

    YanıtlaSil
  7. Çok başarılı, tebrikler!

    YanıtlaSil
  8. Hepinize çok teşekkürler. Sevgilimin tuhaf bakışlarından sonra biraz soğumuştum baskılardan ama beğendiğinize göre biraz daha deneme yapabilirim :))

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel olmuş ama bayağı vakit almış gibi duruyor!

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...