5 Ocak 2012

DİKİŞ-ÖRGÜ-TIĞ İŞİ DERSLERİ


Yazılarıma gelen yorumlardan, birçok kişinin dikiş ve örgü konusunda hevesli olduğunu, fakat nasıl yapacaklarını/başlayacaklarını bilmediklerini anlıyorum. Bu nedenle bugün, izlediğim bloglarda karşıma çıkan bazı yararlı bağlantıları paylaşmak istedim.

Resmin üzerine geldiğinizde, ilgili bağlantıların adresini görebilir ve direkt tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ne yazık ki her üç bağlantı da İngilizce; Türk blog yazarlarının -kendim de dahil olmak üzere- böyle rehberler hazırlayacak vakti olmamış henüz. 

Fakat genelde fotoğraf ve videolarla anlatıldığı için anlamak çok da zor olmayacaktır diye tahmin ediyorum. Yine de, internette dolanırken tamamen tesadüf eseri keşfettiğim "Dikiş Terimleri Sözlüğü"nü de eklemek istedim. İnanılmaz yardımcı oluyor, benden söylemesi!

İnternette daha pek çok yararlı kaynak var elbette. Pinterest de bunların başında geliyor. DIY & Crafts başlığı altında sayısız örneğe ulaşabilir; bu arada benim panoma da göz atabilirsiniz. 

3 yorum:

  1. great blog!!! following you now... hope you could visit my blog too.. kissess!!!

    YanıtlaSil
  2. Hi Dina,
    I'm really curious about how you found me, but I must admit I'm flattered :) I'm glad you liked my blog!

    YanıtlaSil
  3. cok guzel blogunuz dikis modelleri cok kolay ve gorunusu hos hergun bakiyorum yeni modeller ariyorum ve bu site cok guzelllll :)))))))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...