24 Ocak 2012

CEE!...

Yine bir kayboldum, pir kayboldum. Güya 2012'de çok daha sık yazacaktım; ama kısmet işte! Çok sevdiğim bir söz var: "Hayat, biz planlar yaparken başımıza gelen şeye denir" diye. Ne kadar da doğru! 

Her neyse, en kısa zamanda düzenli olarak aranıza dönmeyi planlıyor (yani umut ediyor) ve bugünlük sadece şöyle bir "cee!" yapıp kaçıyorum izninizle.

Ama kaçmadan önce, Amazon'dan iki ay önce sipariş verdiğim ve artık gelmelerinden ümidi kestiğim kitaplarıma sonunda kavuştuğumu; ve sonraki yazılarımda bunları tek tek değerlendireceğimi söyleyeyim.




Daha bu sabah ulaştıkları (daha doğrusu gidip kendilerini postaneden topladığım) için henüz pek inceleme fırsatım olmadı. Ama gördüğüm kadarıyla pişman olmayacağım :o)

4 yorum:

  1. Canim kitaplar hakkinda yorumlarini ve birkac sayfanin resimlerini bekliyorum. Bende slk kitap siparis veririm, 90% memnun kalsamda bazen hayalkirikligida yasiyorum. O yüzden böyle geri dönüsleri dikkate aliyorum. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın, o kadar uzaklardan, bir de neredeyse kendisi kadar kargo ücreti ödeyip sipariş verirken iyice araştırıp soruşturmak istiyor insan. En kısa zamanda yazılar geliyor merak etme ;)

      Sil
  2. Bu yazına ancak yorum bırakabiliyorum - halbuki yayınladığında okumuştum :) Yurtdışından bu tarz kitaplar sipariş vermeyi düşünen bendeniz de yorumlarını merakla bekliyor - haberin ola ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vakit bulup da bir parça dikebilirsem kitaplardan yayımlayacağım. Aksi halde eksik kalacak çünkü. Ama bu hafta sonuna kadar söz. Umarım :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...