15 Aralık 2011

SUNİ DERİ ŞORT

Geçenlerde sevdiğim bloglardan birinde dolanırken gördüğüm şu kıyafetin üzerine Burda'nın Aralık sayısında benzer bir şort modeline rastlayınca, üstelik bir de anneannemin birkaç hafta önce verdiği lame suni deri kumaşı hatırlayınca bu bir işaret olmalı diye düşündüm.


Aslında önce biraz korkmadım desem yalan olur; çünkü birçok yerde ev tipi makinelerle deri/suni deri dikmenin oldukça zor olduğunu okumuştum. Üstelik patron açıklamalarında istenenen tekstil yapışkanına da sahip değildim.  Fakat Laçin'in dikişin çok kolay olduğu ve bir günde bitirdiğiyle ilgili yorumunu okuyunca denemekten ne çıkar deyip işe koyuldum.


Ne yazık ki ben bir günde bitirip giyemedim (henüz elim o kadar çabuk değil) fakat sonunda çok da fena olmadı galiba. Benimki lame olduğu için gündelik kullanıma değil, gece gezmelerine daha uygun oldu. Ben de zaten, üstüne şık bir şey uydurabilirsem Yılbaşı akşamı giymeyi planlıyorum.


Suni deri dikişiyle ilgili ipuçları ise bir sonraki yazıda!

8 yorum:

  1. gayet hoş olmuş, korkman gerekmiyormuş, ellerine sağlık =)

    YanıtlaSil
  2. Yılbaşı akşamı için harika bir kıyafetin olmuş ne güzel:)

    zeynepinevi

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş :) Yılbaşı için güzel bir alternatif... Bakalım şortlara ben ne zaman geçiş yapacağım :))

    YanıtlaSil
  4. çok şık olmuş, güle güle giy :))

    YanıtlaSil
  5. Hepinize çoook teşekkürler :o)

    YanıtlaSil
  6. Şort çok hoş olmuş. Ellerine sağlık. Güle güle giyin canım. Bak beni gaza getiriyorsun. eteğime başlayayım en iyisi :)

    YanıtlaSil
  7. Cok güzel olmus,ellerine saglik. Kombin de cok hos olmus. Aslinda suni deri korkulacak gibi degil,ben çevremdekilere sıkça cep.teli kılıfı vb. dikerim..

    YanıtlaSil
  8. @suhuba: Birini dikiş dikmek konusunda gaza getitebiliyorsam ne mutlu bana! Hadi bakalım o zaman, eteği bekliyoruz ;o)

    @vintage duygular: Ya ne bileyim, internette şöyle zor, böyle zor yazıp duruyordu, ben de korktum. Ama dediğin gibi, çok da korkulacak bir durum yokmuş.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...